luni, 14 decembrie 2020

Costel Ghioancă este de azi doctor în filosofie, cu calificativul „Magna Cum Laude”

 


Azi, 14 decembrie 2020, Dumnezeu l-a binecuvântat pe fratele Costel Ghioancă păstor al Bisericii Creștine Baptiste „Adonai” din București, cu harul de a adăuga diplomei de doctor în teologie și pe cea de doctor în filosofie. Aceasta aduce o  îmbogățire în poporul baptist și în cadrul Institutului Teologic Baptist din București, unde Costel predă ca asistent universitar.

Îl felicit pe Costel și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că unul din membrii comisiei a sesizat capacitatea autorului de a aborda temele filosofice și dintr-o perspectivă teologică.

Din ce am observat și înțeles din expunerile membrilor comisiei, doctorandul Costel Ghioancă a adus o contribuție nouă și consistentă la dezvoltarea filosofiei moderne și inepuizabile. Toți membrii comisiei au semnalat intervenția curajoasă a doctorandului de a deschide drumuri de cercetare și elaborare a unor concepte filosofice care vor aduce aprofundare pe parcursul dezvoltării postumanismului.

Titlul tezei: „Quid est homo? O examinare critică a subiectivității postumane”. 

 

Membrii comisiei: 

 

Președinte: prof. dr. Constantin Stoenescu, Universitatea din București

Coordonatorul tezei: prof. dr. Wilhelm Dancă, Universitatea din București 

 

Referenți:

            Prof. dr. Mihaela Pop, Universitatea din București 

            Prof. dr. Ioan-Gheorghe Rotaru, Institutul Creștin după Evanghelie „Timotheus”, București

            Conf. dr. Alin Tat, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca 

Comisia a decis să i se acorde titlul de Doctor în Filosofie cu calificativul „Magna Cum Laude” studentului doctorand Costel Ghioancă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu