Cine sunt?

duminică, 11 august 2019

Interviu cu fratele Mihai Hușan – prima parte



În ziua de 1 august 2019, Domnul m-a ajutat să poposesc câteva ore în casa fratelui Mihai Hușan, cel care a fost președintele Cultului Baptist din România în perioada 1984 – 1988 și președintele Comunității Creștine Baptiste de Cluj între anii 1975 – 1991. De asemenea, a fost păstorul Bisericii Creștine Baptiste Nr. 1 Mănăștur din Cluj din anul 1959 și până la pensionare.
Am realizat acest interviu în două părți, ca să auzim un om ce a condus poporul baptist în perioada comunistă, o perioadă grea pentru cultul nostru. A fost un bun predicator, era invitat la multe biserici, era cunoscut de frățietatea întreagă, era ascultat cu plăcere, dar și criticat, iar uneori chiar acuzat. Acest frate se prezintă și răspunde la întrebări cu multă plăcere, apăsat și clar, ca acei ce vor să-l cunoască să știe cine a fost fratele Mihai Hușan.
Filmările făcute le-am trimis fratelui Caius Obeada, care a făcut un montaj de bună calitate, pentru care îi mulțumesc foarte mult, iar amândoi vi-l prezentăm acum spre vizionare.
Vizionare plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu