marți, 31 iulie 2018

Cuceu Sălaj, România în linie dreaptă



Să nu spui că ai uitat! Din ianuarie ți-am spus vezi AICI și AICI Biserica Baptistă din Cuceu împlinește 100 de ani.  La această vârstă, se face un popas, pentru a mulțumi lui Dumnezeu, pentru a glorifica Numele Său și a Fiului său Isus Cristos. Să mulțumim Domnului că suntem parte a acestei Biserici.
Ești invitat cu plăcere să fii parte a acestui binecuvântat eveniment. Fratele păstor, Marius Chende, a distribuit pe net o frumoasă invitație cu lămuririle de rigoare.







Cartea despre Biserica Baptistă din Cuceu este gata.

Concluzia ce am scris-o în carte despre acest eveniment o pun și aici:

Dumnezeu a scris istoria înainte de a fi lumea. A văzut din veșnicie aceste fapte petrecute între anii1918 și 2018, în localitatea Cuceu. Ultimul Cuvânt îl are tot Dumnezeu, când va pune capăt segmentului de istorie, de la Adam, la venirea Domnului Isus Hristos. Important, ca aceste nume care au făcut parte din Biserica Baptistă Cuceu și sunt scrise în această carte, împreună cu noi, care trăim azi, să fim niște slujitori plăcuți Tatălui și Dumnezeului veșnic.
Doresc ca această carte să ne ajute să privim la înaintașii noștri și să luăm  drept țintă pe Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică Isus Hristos.
Mai multe ar fi faptele, dar atât este posibilitatea noastră, pentru care îi suntem recunoscători Domnului. El merită slava, cinstea și închinarea.”

 3. Poporul Tău este plin de înflăcărare când Îţi aduni oştirea; cu podoabe sfinte, ca din sânul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua.
(Psalmii 110:3, VDCC)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu