sâmbătă, 4 august 2018

Vox Dei 2003-2018Azi am primit trista veste a încetării din viață a revistei Vox Dei. O publicație baptistă ce a trăit 15 ani. Nu credeam că o să moară așa dintr-o dată, nu a dat semne de oboseală, de bătrânețe poate, doar noi cititorii ne-am cam săturat de citit și așa a murit.
Mesajul plin de mulțumire al inițiatorului acestei publicații, Caius Obeada, m-a surprins, exemplul pe care l-a dat cu oala, este  foarte expresiv și arată că a înțeles vremea, fără regrete, fără acuze, doar mulțumire.
Mulțumesc Caius Obeada pentru efortul ce l-ai depus pentru a iniția și întreține revista vie 15 ani.
Îmi amintesc cu mare plăcere de ziua când am descoperit-o. Erau puține informații pe net, netul la noi era foarte scump. Citeam cu plăcere. Abia așteptam luna viitoare să vină cu alte informații, mesaje care mă interesau.
De la ea și paginile ei am prins și eu gustul istoriei baptiste.
Ne lasă o mare bogăție de cultură prin articolele și cărțile ei ce rămân pe net.
Îmi amintesc cum blogurile, câte erau ele, aprindeau netul cu subiecte care mai de care mai viu colorate, pline de comentarii, care mai la subiect, care mai pe lângă, doar să se bage în seamă cei ce le scriau, fără să se finalizeze printr-o concluzie clară a învățăturii lor, publicația  Vox Dei apărea lună de lună cu o bogată și sănătoasă învățătură.
AICI îl puteți cunoaște pe Caius Obeada dar AICI ceva mai mult. AICI este mesajul de mulțumire.
AICI este arhiva revistei din 2004- 2016.
AICI este arhiva 2017-2018.

AICI este Biblioteca Online Vox Dei.Caius Obeada, Domnul să te folosească pentru slava și gloria Lui.
 Dar Tu, Doamne, Tu eşti scutul meu, Tu eşti slava mea şi Tu îmi înalţi capul! Eu strig cu glasul meu către Domnul şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt. (Oprire) (Psalmii 3:3-4)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu