miercuri, 29 mai 2024

Duminică 02.06.2024 după 105 ani, Georgiu Slăv ne adună din nou la Aciuța

 


Ziua de 4 octombrie 1919 a fost zi de doliu pentru Biserica Creștină Baptistă din Aciuța, pentru că au fost puși de Dumnezeu să-l conducă pe păstorul bisericii pe ultimul drum, la locul de odihnă. Pentru Dumnezeu era bucurie că i-a venit acasă fiul său credincios, dar pentru poporul baptist era o pierdere.

Acest frate dascăl ne-a lăsat o frumoasă moștenire, care s-a materializat într-o carte numită: „Un cărturar iscusit în Legea Dmnului, referinţe şi mărturii biobibliografice, scrisă de Vasile Bel și Daniel Stoica, la Editura Risoprint, Cluj Napoca, 2024.

Biserica Creștină Aciuța, împreună cu pastorul lor Daniel Antonesei, a decis ca toți acei ce am auzit de Georgiu Slăv sau vreau să știe mai multe, să se întâlnească în ziua de duminică, 02 iunie 2024, ora 16, la Aciuța. Aici vor vorbi despre dascălul Georgiu Slăv, nepoata acestuia Aurelia Dorina Ban, care vine din America pentru a participa la eveniment și cei doi autori.

Va înfrumuseța programul corul bărbătesc de la Biserica Creștină Baptistă „Maranata” din Arad, care va cânta spre slava Domnul și bucuria noastră, a tuturor celor prezenți.

Va fi o bună întâlnire pentru slava Domnului, care a ridicat în poporul Său baptist un așa om care în cei 17 ani de pocăință a lăsat o moștenire spirituală deosebită.

Veniți la Aciuța și veți fi binecuvântați, zidiți spiritual!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu