duminică, 25 martie 2018

Comunicat către toți cei ce scriu istorie baptistă




Cu ajutorul bunului Dumnezeu și prin binecuvântarea Lui, în zilele de 30 și 31 martie 2018 la Caransebeș va avea loc Conferința Națională a Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România. Un eveniment important în viața poporului baptist, ținând cont că prima Conferință baptistă a avut loc acum 125 de ani, în anul 1893, când baptiștii s-au întâlnit în două Conferințe la Salonta și Oradea.
Tema Conferinței este: „Doctrina despre Persoana și lucrarea Duhului Sfânt”.
Pe lângă această Conferință, ar fi și o bună ocazie să ne întâlnim și noi cei ce suntem implicați în scrierea istoriei baptiste.
De aceea vă invit cu mult drag să veniți să ne cunoaștem mai bine, să discutăm despre această lucrare și să lucrăm împreună la acest proiect minunat.
Prin ajutorul Domnului și-au anunțat participarea următorii frați:
1.      Vasile Bel din Rohia
2.      Daniel Stoica din Ineu de Arad
3.      Emanuel Jurcoi din Covăsânț
4.      Alexandru Terlea din Hațeg
Frații care doresc să participe, dar nu pot sunt:
1.      Dr. Marius Silveșan din București
2.      Mihai Ciucă din Brăila
3.      Marius Cimpoaie din Timișoara
Pe toți care aveți pe inimă și nu vă cunosc, vă rog să  veniți și ne vom sfătui împreună, pentru Slava și Gloria lui Dumnezeu și pentru binele poporului nostru baptist.

37. Căci, în această privinţă, este adevărată zicerea: ‘Unul seamănă, iar altul seceră.’
38. Eu v-am trimis să seceraţi acolo unde nu voi v-aţi ostenit; alţii s-au ostenit, şi voi aţi intrat în osteneala lor.”

(Ioan 4:37-38, VDCC)

58. De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.
(1 Corinteni 15:58, VDCC)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu