miercuri, 10 octombrie 2018

Lista numelor a ajuns la 100



Prin ajutorul Domnului și bunăvoința cititorilor, blogul Istorie Baptistă deschis la data de 03 Martie 2016 a ajuns la 252 de articole postate.
Dintre acestea 100 sunt nume de frați și surori lucrători, oameni simpli, care au fost credincioși baptiști și au rămas unele fapte ale lor în istoria noastră baptistă. Ei au trecut cu bine prin lumea aceasta, ș-au sfârșit alergarea în credința cea adevărată dată de Dumnezeu.
Această listă o poți deschide de AICI sau în bara de sus a blogului unde în partea dreapta este butonul „Lista numelor”.
Am scris de mai marii noștri baptiști, oameni care au fost în fruntea poporului baptist precum Vasile Berbecar, Constantin Adorian primul președinte al baptiștilor, dar și despre sora Ileana din Bucovina, care nu a renunțat la credința în Domnul cu prețul vieții ei.
Mie mi s-a părut că aceste fapte merită să fie cunoscute de noi astăzi, de aceea am căutat și caut alte și alte nume pentru ca să le postez cu mult drag și pasiune.
Pun înaintea dumneavoastră, cititorilor mei această listă și ca să fiu ajutat de dumneavoastră. Caut nume, oameni credincioși a căror trăire este vrednică să fie cunoscută, oameni despre care ați auzit, sau sunt din familia dumneavoastră, nu mai stați ,ci trimiteți biografia și o vom publica.
Aici nu este vorba despre a lăuda, de a ne mândri, de a ne ruga lor, ci de a-i face public, pentru că faptele lor sunt vrednice.
4. Totuşi ai în Sardes câteva nume care nu şi-au mânjit hainele . Ei vor umbla împreună cu Mine, îmbrăcaţi în alb, fiindcă sunt vrednici.
(Apocalipsa 3:4, VDCC)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu