vineri, 13 ianuarie 2023

Bucureștiul e București, mergi la lucru și nu te întorci oricum, ci binecuvântat

 


Azi, 13 ianuarie 2023, prinzând o pauză acceptată de cel la care lucrez, am dat o fugă la „Seminar”, Institutul Teologic Baptist din București și am fost miluit de Domnul de două ori.

Prima a fost o întâlnire cu fratele păstor Otniel Bunaciu, urcat pe scara academică până în vârful piramidei, dar care apreciază mai mult slujirea de păstor pe ogorul Evangheliei Domnului nostru Isus Cristos. Întâlnirea nu a fost fugitivă, ci a ținut mai bine de două ore. Am vorbit despre lucrarea baptistă din țară, dar și din străinătate, dumnealui fiind Vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste.

A doua miluire a venit tot de la Domnul, dar purtătorul a fost fratele păstor Otniel Bunaciu. L-am întrebat de unde pot procura cartea:

„CARE ÎMPARTE DREPT CUVÂNTUL ADEVĂRULUI" - Volum omagial loan Bunaciu

Editori:

Otniel Bunaciu

Radu Gheorghiță

Emil Bartoș

Cartea a fost publicată la Editura Reformatio din Oradea, în anul 2005, cu un cuvânt înainte scris de dr. Daniel Mariș, Rectorul Institutului Teologic Baptist din București.

Printre altele, fratele rector scrie:

”Îmi revine onoarea de a scrie cuvintele introductive ale acestui volum omagial

pentru pastorul baptist și profesorul universitar loan Bunaciu. În acest caz însă,

vorbele vor fi puține, iar lista faptelor consistentă.”

Și-au lăsat amprenta în acestă carte oameni precum: Octavian Baban, Daniel Bulzan, Radu Gheorghiță, James F. McGrath, Sorin Sabou, Vasile Talpoș, Silviu Tatu, John F. Tipei, Liviu Țiplea, Paul S. Fiddes, Emil Bartoș, Marius Cruceru, Dănuț Mănăstireanu și alte personalități pe măsură.

Mulțumesc Domnului, fratelui Otniel și poporului baptist pe care îl iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu