sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Felicitări, Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea din România!



Felicitările mele merg pe direcția ce o promovează la un nivel academic înalt prin Universitatea „Adventus” din Cernica și subiectul etern discutat „Libertatea de Conștiință”.
În zilele de 14 și 15 noiembrie 2018, au organizat o conferință științifică coordonată de Asociația „Conștiință și Libertate”, aflată sub patronatul Cultului și al Comisiei juridice de disciplină și imunități a Camerei Deputaților din România.
În ziua de 14 noiembrie, la Clubul Diplomatic au oferit un dineu, la care au participat personalități și invitați de onoare, dar și un recital de excepție susținut de orchestra „Pro Nobile” și tenorul Robert Bede.
În ziua de 15 noiembrie 2018, la Palatul Parlamentului din România, sala Mihai Viteazu, au început lucrările conferinței, de la ora 10.
Toți participanții au primit „Jurnalul Libertății de Conștiință”, volumul 6, nr. 1 și 2, 2018, două volume, totalizând un nr. de 1151 de pagini.
Aici au scris articole: președinți de asociații naționale și internaționale, doctori în teologie din aproape toate confesiunile recunoscute în Romania, istorie, filozofie și alte discipline, conferențiari, profesori universitari, lectori, miniștri, secretari de stat, deputați și senatori.
Au vorbit cald, clar, pe înțelesul nostru al celor prezenți ca invitați. Au vorbit drept și sinceri, prezentând bunele și relele din societate, dar că Dumnezeu ne-a dat nouă libertatea de conștiință, ca să respectăm și să fim respectați.
S-a meritat să stai și să asculți cu luare aminte și apoi să aplauzi pe fiecare vorbitor în parte. La această conferință m-am întâlnit cu mai mulți frați și prieteni și ne-am bucurat de revedere.
A fost captivantă întreaga conferință și am avut de învățat multe de la fiecare vorbitor, de aceea îi felicit pe adventiști și pe liderii lor!















2 comentarii:

  1. Nu credeam sa ajungeți sa-i felicitați pentru bătut pe spate cu alde Nicolicea , Corlățean și Androneasca ... Anul trecut aceeași mascarada a fost patronata de Nicolicea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu, dumneata ai dreptate în ceea ce spui, dar știi principiul lui Avram recunoscut de Dumnezeu ca fiind corect.
    „Avraam s-a apropiat şi a zis: „Vei nimici Tu oare şi pe cel bun împreună cu cel rău? Poate că în mijlocul cetăţii sunt cincizeci de oameni buni: îi vei nimici oare şi pe ei şi nu vei ierta locul acela din pricina celor cincizeci de oameni buni, care sunt în mijlocul ei? Să omori pe cel bun împreună cu cel rău, aşa ca cel bun să aibă aceeaşi soartă ca cel rău, departe de Tine aşa ceva! Departe de Tine! Cel ce judecă tot pământul nu va face oare dreptate?” (Geneza 18:23-25)
    Frate Liviu, pentru 2, 3 sau chiar 5, nu putem să nu apreciem valoarea conferinței. Acolo au fost oameni educați, cu statură demnă, oameni de valoare.
    Dacă a fost și o cuvântare despre „Conștiință și pocăință”, atunci conferința era și pentru ei și era necesar să o asculte și să execute ce spune Biblia.

    RăspundețiȘtergere