sâmbătă, 16 martie 2019

Adunarea Generală a Comunității Creștine Baptiste Cluj



Sub binecuvântarea Domnului, la Cluj, în Biserica Baptistă din cartierul Iris, s-a ținut azi 16.03.2019  „Adunarea Generală a Comunității Creștine Baptiste Cluj”.
Atmosferă sfântă de închinare, de călăuzire a Duhului Sfânt, a fost peste întreaga adunare a delegațiilor veniți la aceste lucrări administrative.

Fr. Vasile Tămaș, după limbajul celor mai de demult i-am spune bătrânul frate Tămaș, a condus lucrările cu o demnitate, o îndemânare, curaj, de parcă acum îmi pare rău că nu mai este președinte. Adunarea sfântă a fraților delegați a votat sub călăuzirea Duhului Sfânt, frați vrednici de slujire într-o comunitate ce se întinde pe aproape 8 județe și un număr de 13.563  baptiști.



 Demnitatea de a fi președinte, Domnul i-a dat-o mai tânărului fr. Teofil Mihoc, păstor la Biserica Creștină Baptistă Jibou, frate cu rezultate bune în activitatea de slujire ca păstor, dar și ca fost membru în comitetul comunității.
Slujirea de secretar, Domnul i-a dat-o și mai tânărului frate păstor Aurel Boșca, frate cu experiență pastorală la Biserica Baptistă din Chiuiești, dar și cu slujire ca fost membru în comitetul comunității.
Toți ceilalți membrii din comitet sunt frați de cinste și dăruire în lucrarea Domnului.
Domnul să-i binecuvânteze pe toți membrii comitetului și să călăuzească poporul pe calea cea sfântă, pentru slava Domnului.
Mai jos redau lista întregului comitet.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu