duminică, 23 iunie 2019

Istoria se îmbină cu istoricul



Dumnezeu a hotărât ca în ziua de 23.06.2019 Biserica Baptistă din Buteni, înființată în 1895, prin convertirea lui Teodor Sida, personalitate marcantă a poporului baptist, să fie ales ca păstor un mare pasionat de istorie baptistă, pastorul Daniel Stoica, despre care am  scris AICI.
Biserica Creștină Baptistă din Buteni era un centru important pe harta configurației 
baptiste. Aici a slujit fr. Vasile Berbecar, om de cultură și dinamic în lucrarea lui, poți vedea mai multe AICI și cartea ce a apărut acum  despre fr. Vasile Berbecar, vezi AICI.
Fr. Daniel Stoica se lipește perfect ca păstor în biserica din Buteni, este harnic, pune suflet în lucrare, colaborăm la a scrie istorie aproape perfect.  
Dorim ca Dumnezeu să întărească lucrarea din Buteni și pe noul ei păstor, să lucreze la extinderea Împărăției lui Dumnezeu, să fie o lumină pentru cei din jurul lor.
Dorim bisericii și păstorului ei, drum bun, împreună cu Dumnezeu, care să-i călăuzească pe calea cea dreaptă ce duce-n cer.
58. De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.
(1 Corinteni 15:58, VDCC)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu