sâmbătă, 4 mai 2019

Cartea „Vasile Berbecar, un pastor și un cărturar dinamic”, este pe piață



Dumnezeu ne-a pus la dispoziție materiale care scot la lumină activitatea complexă a fratelui Vasile Berbecar și tot cu ajutorul Domnului, împreună cu fr. Daniel Stoica, putem să punem la dispoziția celor interesați de istoria poporului baptist, viața acestui mare cărturar.
Citind cartea, veți descoperi valoarea omului lui Dumnezeu Vasile Berbecar, veți descoperi cât de mult se poate lucra pentru Domnul în orice condiții. Veți primi un impuls în a fi mai harnici pe ogorul Evangheliei.
În carte, pastorii vor afla ilustrații pentru predici, orice cititor va găsi încurajare, dar și informații care atestă o credință puternică în Dumnezeu.
Toți cei interesați, vă invit să vizitați pagina „Cărți de vânzare” de pe blogul „Istorie Baptistă” și acolo o să găsiți mai multe titluri de carte, iar dacă vi se pare potrivit să comandați, mă puteți contacta.   
Cartea „Vasile Berbecar, un pastor și un cărturar dinamic” costă 25 de lei plus 5 lei dacă banii se pun în cont sau plus 10 lei dacă se pune cu ramburs. Normal tariful cu plata ramburs este de 13 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu