vineri, 24 aprilie 2020

Gheorghe Colcer - în pas cu nevoia de azi



De mii de ani oamenii mergeau la locul de închinare, unde se plecau înaintea lui Dumnezeu în rugăciune. Evreii mergeau la faimosul Templu din Ierusalim, asistau la aducerea jerfei zilnice sau alte jertfe, în timp ce preoții erau ocupaț cu sacrificarea. Un cor impunător cânta spre lauda lui Dumnezeu. Vedem că și apostolii,  zi de zi erau la Templu, să vadă, să asculte și să se roage.
Templul a fost dărâmat și cei ce au urmat, creștinii, au făcut construcții impunătoare, catedrale îmbrăcate în aur și tot mai atrăgătoare, dar omul s-a plictisit,  zicând că totul este gol, doar ziduri, formalism și neîmplinire. Dumnezeu a văzut ce făceam și a trimis ceva nevăzut, dar care omoară fără milă, autoritățile ne-au izolat și noi   ne-am inervat. Nu merg mai departe, pentru că știm cu toții ce zarvă, ce idei circulă pe net, Doamne ferește!
Fratele Gheorghe Colcer a găsit alături de alți cărturari, o soluție bună, atractivă, pentru că se încadrează în 10 – 15 minute, eficientă de a predica Evanghelia care aduce mântuire. Fiii lumii pun la îndemână tehnica modernă, ca fiii Împărăției lui Dumnezeu să predice cu foc, înțelepciune, cu dar de la Domnezeu.
Păstorul Gheorghe Colcer și-a luat spațiu virtual pe YouTube, un canal cu numele: „For You – Motivational”. Aici fratele pune în fiecare săptămână câte un mesaj motivational pentru noi care stăm în casă. Și dumnealui stă în casă și din casă ne trimite mesajul pentru cine vrea să asculte, să vadă, să se zidească și de ce nu, să nu putem spune că ne plictisim.
Felicit pe fratele Gheorghe Colcer și pe toți cei ce fac acest lucru.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.!
AICI este canalul la care vă puteți abona și pentr a vedea, eu am ales din mai multe teme pe aceasta:  
 Libertatea între utopie și realitate!”



Mai jos sunt și alte teme interesante și prezentate plăcut.

1

2.    Nevoia de Semnificație!

3.    Iată Omul!

4.    E Vremea Schimbării!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu