luni, 21 octombrie 2024

Mulțumesc Dr. Caius O. Obeada și Laurențiu Nica pentru vizita voastră

 


Dr. Caius O. Obeada, fondatorul Institutului de Apologetică Vox Dei și Laurențiu Nica, director tehnic, au venit prin ajutorul Domnului la Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Tg. Lăpuș și apoi la Rohia. Prezența lor la biserică a fost benefică prin mesajul pe care l-au prezentat.

Apologetica este o ramură care apără credința creștină și prin dovezi extra biblice. Fratele Laurențiu a vorbit despre credința lui Bartimeu, iar fratele Caius a vorbit despre dovezile care întăresc credința. Existența lui Dumnezeu, învierea Domnului Isus și veridicitatea Scripturilor, toate acestea sunt dovezi demne de încredere.

Au fost și întrebări, ca să întărească că ceea ce s-a vorbit a fost înțeles și că noi cei ce am ascultat, suntem de acord cu ce ni s-a spus.

Cei doi au făcut vizită la Rohia, unde s-au depănat amintiri plăcute, mai noi și mai vechi, iar apoi cei doi temerari și-au luat ziua bună și au plecat la Biserica Creștină Baptistă din Jibou, unde erau așteptați de fratele Teofil Mihoc, păstorul bisericii.

Domnul să fie cu voi și să vă însoțească în periplul vostru folositor pentru cei ce vă ascultă.

14. Harul Domnului Isus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toți! Amin. (2 Corinteni 13:14)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu