sâmbătă, 18 august 2018

Și coperta este gata



Aceasta, prin ajutorul Domnului și mâna unui frate iscusit, va fi coperta cărții de care spuneam AICI. Frații, sub oblăduirea Celui preaînalt, au trăit o viață înaltă de sfințenie și credincioșie și ne-au făcut cinstea să-i prezentăm prin această carte. 

Cele patru fețe, sunt patru frați predicatori, care au participat la Unire și dumnealor au adunat frații din Bisericile Baptiste și au plecat cu voioșie să facă Marea Unire.
Prezint coperta cu mulțumire.
Pe când vorbeam cu fratele Dinu Moga, directorul Editurii „Făclia”, îmi spunea că doar săptămâna viitoare va fi gata coperta, dar nu a fost așa. Fratele are un designer excepțional ce a lucrat azi, 18.08.18, toată ziua la copertă și a ieșit ce vedeți. Îl cheamă Marius Bonce, are mână și intuiție de la Domnul. De fapt, Editura „Făclia”, are doar oameni ai Domnului și de bună calitate, Domnul să îi binecuvânteze.
Am trimis coperta la un licențiat în grafică și mi-a spus că îl felicită pe cel ce a făcut această copertă.
Dar să revenim pe pământ și să spun câteva gânduri  despre carte:

Baptiștii și Marea Unire din 1918

Adevăruri și fapte
Ea cuprinde apariția baptiștilor pe pământul românesc, dar foarte pe scurt.
Prezint apoi felul cum au fost primiți baptiștii de oamenii de rând, dar și de mai marii religioși și de conducătorii statului. Au fost multe acuze, mari și grele, care au curs an de an, dar baptiștii au înaintat. Cu cât creșteau și se înmulțeau, deveneau tot mai „periculoși” și ziarele vremii aduceau discreditări la adresa lor.
În prima pare a cărții, dau un mic citat din articol, dar la urmă este un capitol:  „Articole”, unde sunt scrise articolele în întregime.
Veți putea face diferența între ce au suferit frații noștri de credință și viața pe care o trăim noi azi.
Prezint apoi frații care au participat la Unire și o scurtă biografie.
Azi, cam atât și mulțumesc mult fratelui Dinu, Editurii, fratelui Marius și dumitale, cinstite cetitorule, că ai trecut pe aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu