joi, 14 septembrie 2023

Evanghelizare la Satu Mare în 1981, predică fratele Iosif Țon, poza este de la Biserica „Speranța” Arad

 


Pun în circulație o seară de evanghelizare care a avut loc în primăvara anului 1981, ca să ne mai încălzim noi cei mai bătrâni care nu avem voie să ne lamentăm pentru trecutul plin de încărcătură emoțională, ci să lucrăm cu credincioșie în aceste vremuri de libertate. Predica este de mare curaj și o înțelepciune profundă. Cântă corul bărbătesc de la Biserica Creștină Baptistă Nr. 2 („Emanuel”) din Oradea.

Programul de evanghelizare de la Biserica Creștină Baptistă din orașul Satu Mare îl păstrez pe casetă din 1981 și tot m-am luptat să pot să-l descarc pe ustensilele noastre moderne de azi și să-l aduc la o audiție bună, dar atât s-a putut. Am fost ajutat de neobosita adunătoare de istorie, drd Corina Brumaru care s-a străduit să-l scoată o calitate cât mai bună.

Poza de fundal este de la Biserica Creștină Baptistă „Speranța” Arad, din anul 1981. Pentru identificarea pozei am fost ajutat de următoarele persoane: Timothy Corina Caprar , Gabriela Branza, Tinu Dascal, Vicenţiu Gabriel Văcean, Teofil Mihoc, Harrald-Mihael Kaszta, Ioana Butaș, Pavel Raveca Ciurdar, Michael Iovin, Avram Terec, Daniel Vlad. Vă mulțumesc de ajutor.

Audiție plăcută!



Poza de fundal este de la Biserica Creștină Baptistă „Speranța” Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu