marți, 7 noiembrie 2023

Istoria Bisericii Creștine Baptiste din Hațeg de Alexandru Valeriu Terlea

 


Bunul Dumnezeu i-a mai dat inspirație și putere de sus ca să scrie cu multă migală istoria bisericii din care face parte. Este vorba de fratele Alexandru Valeriu Terlea, fiu credincios și activ în Biserica Ceștină Baptistă din Hațeg, iar cartea se numește:

” Istoria Bisericii Creștine Baptiste din Hațeg

1924 – 1944

Biserica Creștină Baptistă „Betleem”

Cartea este tipărită la Editura „Risoprint” din Cluj-Napoca, 2023, are 429 de pagini, este o carte impunătoare, prefața este semnată de Ioan Samuiel Bojin. Fratele Alexandru, de mulți ani lucrează la această carte, a adunat multe informații despre frați lucrători, evenimete din perioada de început, lucruri mai puțin știute și le prezintă printr-o frumoasă și atentă prezentare. Cartea este ușor de citit, captivantă și o recomand cu căldură la toți iubitorii de istorie.

Felicitări frate Alexandru Valeriu Terlea și să continui să scrii crâmpeile frumoase din istoria bisericii din care faceți parte!

Despre fratele Alexandru Valeriu Terlea am scris AICI, ca pe un frate pasionat de istorie și AICI, despre digitalizarea publicațiilor baptiste.    







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu