sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Cartea Congresele Alianței Mondiale Baptiste de Vasile Bel este pe piață

 


Dumnezeu Sfântul să fie binecuvântat în veci pentru ajutorul dat în scrierea acestei cărți. Această carte leagă istoria baptiștilor din România de istoria baptiștilor din întreaga lume și prin legături de dragoste a contribuit la progresul Evangheliei pe meridianele globului nostru pământesc.

Cartea este în format B5, are 284 de pagini. Cuprinde o apreciere din partea fratelui Paul Chereji, declanșatorul scrierii acestei cărți și o prefață scrisă de fratele păstor Costel Ghioancă, doctor în teologie și filozofie. Le mulțumesc la amândoi, frați deschiși pentru acest proiect.

În cuprins puteți citi despre apariția baptiștilor în anul 1600, răspândirea lor în lume cu anul înființării în mai multe țări, cine a simțit nevoia ca baptiștii să se unească într-o organizație mondială cu o singură conducere care să dea greutate oricărui grup de baptiști din diferite țări.

Se dau informații despre intervenția Alianței pentru a-i sprijini pe batiștii români care în istoria lor de 167 de ani pe pământ românesc, au fost persecutați peste 110 ani. Detalii despre fiecare Congres, numele președinților și al secretarilor generali. La anexe sunt prezentate informații, dar prima anexă cuprinde în întregime predica lui Augustus H. Strong la primul Congres din 1905Măreția lui Hristos și cererile Lui”.

 Cartea costă 30 lei, dar cine cumpără și cartea „Ioan Bunaciu Un om potrivit la locul potrivit -  Referințe și mărturii biobibliografice”, care costă tot 30 de lei vor plăti 50 lei. Cine a cumpărat cartea cu fratele Ioan Bunaciu la prețul de 30 lei și vrea să cumpere cartea cu Congresele, o va primi la reducere adică 20 lei.

Vă mulțumesc cititorilor mei dragi și mă rog Domnului ca El să vă ocrotească în veci

A Domnului să-i fie slava, cinstea și închinarea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu