joi, 14 decembrie 2023

Cartea „Baptiștii din România Pionerii” de Mihai Ciucă, în 3 volume este pe piață la un preț rezonabil

 


Când Domnul l-a chemat acasă pe fratele Mihai Ciucă, așa pe nepusă masă, credeam în sinea mea că această carte nu va mai apărea. Dar Domnul a dat putere familiei sale binecuvântate, soția și fiul său, să nu se lase, ci să ducă la realiazare acest proiect ambițios. Familia a fost ajutată de harnicul păstor al Bisericii Creștine Baptiste din Brăila, Iosua Faur. Au mai contribuit inimoșii Gelu Paul și Iemima Ploscariu, oameni iubitori de cultură. A contribuit de asemenea editura „Casa Cărții” cu colectivul ei harnic și profesionist.

Cele trei volume sunt pe piață și se pot comanda la un preț promoțional de 175 lei. Este vorba de 2300 de pagini de istorie baptistă, dar și imagini de cea mai bună clasă, multe pe care nici eu nu le-am văzut și sunt la o calitate de excepție.

Cumpărând acum te vei bucura că ai în patrimoniul bibliotecii personale cea mai complexă carte de iastorie a baptiștilor din România.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru realizarea acestui grandios proiect, mulțumesc celor implicați în finalizarea lucrării și Domnul Sfânt să fie slăvit în veci. Amin!

De AICI se pot comanda cărțile la preț promoțional.

sau

Baptiștii din România: Pionierii                 

https://istoriabaptistilor.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu