vineri, 16 iulie 2021

Serbarea de absolvire şi centenarul Institutului Teologic Baptist din București se poate urmări pe YouTube

 


Un eveniment, fie mare sau mic, devine tot mai important cu trecerea anilor și mai ales dacă acel eveniment devine tot mai viabil în istorie. Acel eveniment a avut loc în anul 1921, dar a fost firav, incert, creând valuri de furie, cu puține șanse de a trăi, dar a trăit. Tot așa  „ Serbarea de absolvire şi centenarul Institutului Teologic Baptist din Bucureşti”, a fost un eveniment de mare anvergură, umbrit totuși de pandemie și rezultatul ei, dinstanțarea între oameni și purtarea măștii de protecție. Prezența la serbare a fost totuși una importantă, un eveniment mare, a generat o serbare mare prezența și Numele lui Dumnezeu, au fost invocate și auzite pe tot parcursul serbării. Prezența absolvenților, profesorilor, invitaților, poporului de rând, venit să fie parte a  acestui eveniment, a dat o frumoasă greutate serbării.

Printr-o bună colaborare dintre fratele Cătălin Vasile, fondatorul Prodocens Media și Daniel Stoica, păstorul Bisericii Creștine Baptiste Buteni, județul Arad, pe lângă faptul că s-a transmis evenimentul online, acum putem să-l vedem pe platforma YouTube.

Promoția a - 56 – a de absolvenți ai  Seminarului, acum Institutul Teologic Baptist din București, a coincis cu Centenarul acestei instituții.

  Aduc mulțumire lui Dumnezeu pentru această serbare de la Biserica Creștină Baptistă din Buteni și doresc ca Dumnezeu, Tatăl nostru să binecuvânteze poporul baptist.



Vizionare plăcută!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu