vineri, 7 octombrie 2022

Biserica Baptistă din Tg. Lăpuș vă invită la o întâlnire de suflet și învățătură creștină cu Dr. Octavian Caius Obeada

 


Dr. Octavian Caius Obeada va poposi la Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Târgu Lăpuș în zilele de sâmbătă 15 și duminică 16 octombrie 2022.


În aceste două zile fratele Dr. Octavian Caius Obeada va prezenta trei mesaje de actualitate după cum urmează:

1.    Sâmbătă 15 octombrie 2022 de la ora 18 ( 6 seara), tema mesajului: ”Cum știm că ceea ce citim este mesajul lui Dumnezeu?”

2.    Duminică 16 octombrie 2022 de la ora 10, tema mesajului:

”Cine a pretins Isus că este?”

3.    Duminecă 16 octombrie 2022 de la ora 18 ( 6 seara), tema mesajului: ”Fără Înviere nu există Creștinism.”

Această vizită la Biserica Baptistă din Tg. Lăpuș este un prim popas din Turneul Apologetic al fondatorului Institutului de Apologetică „Vox Dei Institute” director Dr. Octavian Caius Obeada din Sidney, New York, S.U.A. Turneul în România începe în ziua de 11.10 și ține până în 02.11.2022, în cadrul acestui eveniment vor fi vizitate mai multe orașe și biserici din întreaga țară.

În ziua de 29 octombrie 2022 va avea loc la Capela Institutului Teologic Baptist din București, Festivitatea de Absolvire a promoției de studiu 2021 – 2022 (Prima Promoție).

Dr. Octavian Caius Obeada: Absolvent al Universității Binghatom din New York, Statele Unite ale Americii, masterat și doctorat în Nursing Practice, specialitatea ,,Medicină de Urgență”. Fondator al Misiunii Vox Dei, apologet creștin, editor al Publicației de Apologetică, fondatorul Bibliotecii online Vox Dei, autor și cercetător independent în domeniile teologiei și apologeticii precum și Director pentru Misiunea Reasonable Faith/Romanian Chapter.

Vă invităm la cele trei programe speciale pentru a vă întări credința în Dumnezeu - Tatăl, Isus Cristos - Fiul, Duhul Sfânt și Cuvântul Său Biblia.

Toți cei care vor dori, pot primi în dar o Biblie.

Intrarea este liberă, Biserica vă așteaptă cu mare drag și se roagă Domnului pentru ca să primiți binecuvântarea Lui Cerească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu