joi, 31 octombrie 2019

Răspunsuri la cele mai dificile întrebări din și despre Biblie de Bebe Ciaușu.



Fratele Bebe Ciaușu este păstorul Bisericii Creștine Baptiste „Harul” din Ineu, județul Arad. Este autorul mai multor cărți interesante al căror conținut zidește și întărește pe cel credincios pe Calea Domnului.
Despre cărțile dumnealui, activitatea editorială dar și alte aspecte puteți vedea pe propriul blog: „Guarding The Gospel” AICI.
Cartea are 7 părți cu întrebări despre: Biblie, Dumnezeu, Creație, Satana și demoni, rău și suferință, starea oamenilor după moarte și întrebări inspirate de textele controversate ale Bibliei.
Sunt unele întrebări îndrăznețe cum ar fi: „Cine L-a creat pe Dumnezeu?” la pagina 61. Pe parcursul a cinci pagini ne prezintă felul în care unii oameni își imaginează răspunsul la întrebarea de mai sus, dar argumentele, indiciile și răspunsurile ne sunt descoperite în totalitate doar prin și din Biblie.
Sunt multe întrebări la care fratele păstor Bebe Ciaușu a căutat răspunsuri și ni le-a dat prin cartea sa:
„Răspunsuri la cele mai dificile întrebări din și despre Biblie”

Comandați-o și vă veți delecta citind și descoperind răspunsuri clare despre Biblie!! Este o carte ce merită să facă parte din biblioteca oricărui cititor pasionat de cunoașterea Sfintei Scripturi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu