vineri, 16 iunie 2023

Un sfat bun de la Dr. Viorel Iuga înainte de a-i înceta mandatul de președinte

 


Ajungând cu ajutorul Domnului la al XXXVIII-lea Congres al Cultului Creștin Baptist din România, care  a avut loc la Oradea în zilele de vineri și sâmbătă    26 - 27 mai 2023, mi-am instalat camera video lângă masa cu cărți și cum prindeam un frate îl invitam la interviu. Așa s-a petrecut și cu fratele Viorel Iuga, a cărui radiografie am făcut-o AICI, dar acum prezint sfaturile date cu câteva ore înainte de a fi istorie.

Scena filmată are o mică asemănare cu ce s-a întâmplat cu mii de ani în urmă, când Moise, conducătorul poporului Israel, pregătește poporul să întâmpine pe Dumnezeu care s-a coborât pe muntele Sinai.

16. A treia zi dimineața, au fost tunete, fulgere și un nor gros pe munte; trâmbița răsuna cu putere și tot poporul din tabără a fost apucat de spaimă. (Exodul 19:16)

Sunetul trâmbiței care cânta spre slava lui Dumnezeu și bucuria noastră, a cam umbrit vorbele noastre slăbuțe. Totuși se aude ce spune fratele nostru credincios, Viorel Iuga. Îmi cer scuze pentru acest inconvenient, dar și cântarea fanfarei ne întărește inima.

Dumnezeu era prezent în adunarea Congresului și ne-a vorbit, călăuzit, întărit și zidit, pentru slava Sa.

Puteți auzi totuși sfaturile ce ne sunt date și sunt găsite în Sfânta Scriptură, fratele ne îndeamnă să ne apropiem mai mult spre Cartea care ne ajută să trăim după voia lui Dumnezeu.

Vizionare plăcută!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu