sâmbătă, 11 decembrie 2021

La mulți ani Prodocens Media și multă încredere în Domnul, Cătălin Vasile!


Dumnezeu a pus în mintea fratelui Cătălin Vasile înființarea unei platforme media și tot Dumnezeu l-a ajutat să pună în practică acest proiect de transmitere a valorilor creștine autentice.

Azi, la ceas aniversar de șapte ani, pot să-i transmit fondatorului Prodocens Media, Cătălin Vasile, că cel care i-a dat ideea, l-a ajutat să o realizeze și l-a condus zi de zi, singurul care poate face și în continuare acest lucru. Dumnezeu nu este om și nu ajută ca un om, pentru că atunci când fratele Cătălin a ajuns în punctul în care și-a zis: „este prea greu, de ce m-am înhămat la o lucrare atât de grea, de costisitoare, nu mai pot”, Dumnezeu i-a adus pacea, încrederea, zâmbetul și a continuat ce a început. Noi oamenii, suntem înșelători, nu avem putința de a fi alături de semenul nostru când are nevoie de ajutor, pentru că fiecare din noi așteaptă un ajutor care doar de la Domnul vine.

 Prodocens Media și Cătălin Vasile nu sunt o sursă de scandal pe firmamentul masmedia, de aceea se vede mai puțin. Scandalul, exagerările duse la extremă, chiar minciunile perpetuate ca adevăr, prind excelent la public, pentru că vrem ceva mai mult, mai senzațional și ne mișcă sistemul nervos, care la adevăr nu tresare. Adevărul Scripturii nu produce senzație, adrenalină și de aceea nu este căutat și ascultat. Prodocens Media și Cătălin Vasile s-au ferit în cei șapte ani de viață, de lucruri care ar atrage publicitate și o audiență mult mulțumitoare sau uimitoare și au rămas la cele smerite, la adevăr și lângă adevăr.

Se pare că este normal ca în societatea noastră secularizată, în care credința celor mulți a murit, dragostea de care ne vorbește Domnul Isus s-a răcit, pasiunea pentru Dumnezeu este transformată în pasiune pentru ego-ul meu personal, cum să te mai uiți la o emisiune care promovează un curent contra curentului lumii? Tăvălugul secularismului parcă spulberă totul în cale, dar nu va putea spulbera cu niciun chip pe deplin și perfect adevărul lui Dumnezeu.

Șapte ani de trudă din partea fratelui Cătălin Vasile, nu sunt zadarnici, a făcut ce trebuia, iar eu și tu, cititorul meu drag, să-l sprijinim să continue, să nu se stingă o lumina ce încă mai luminează și să ne rugăm Domnului pentru acest om și slujba lui, ca să fim parte cu el la lucrarea de slujire în via Domnului. Rugăciunea noastră perseverentă va întări lucrarea și omul din spărtură.

La mulți ani Prodocens Media și mult curaj Cătălin Vasile!

Pastor Vasile Bel

Rohia 11 decembrie 2921

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu