sâmbătă, 22 aprilie 2023

O nouă emisiune la Prodocens Media: „Despre erezii” cu Costel Ghioancă



Episodul 01 - Argument

Neobositul și truditorul Cătălin Vasile, fondatorul Prodocens Media, caută să împrospăteze și să țină pasul cu informațiile cele mai necesare pentru a ajuta Biserica Domnului să se ferească de învățături greșite.

1 Timotei 4:1-2 Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor,
2. abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor.

Odată scrise aceste lucruri în Cuvântul Domnului, Biserica trebuie să fie informată, să fie avertizată, ca să fie trează și să rămână în ascultare de Domnul Isus Cristos și Cuvântul său sfânt.

Aceste informări, atenționări, vor veni spre noi și prin acești doi frați care au pe inimă această lucrare de străjeri în cetatea lui Dumnezeu, numită Biserică.

Primul episod este: „Argument”, se potrivește azi în Duminica Tomii, când cei doi își formează raționamentul, dovada adusă în sprijinul Scripturii, în lumina evenimentelor din ziua de azi.

Le dorim succes și Domnul să-i ajute să vină cu argumente, să ne deschidă ochii nouă celor credincioși și să trăim în ascultare de Dumnezeu.

Vizionare plăcută!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu