luni, 10 septembrie 2018

Bradu Gheorghe1911 – 1981, din Havârna




Fratele Bradu Gheorghe s-a născut la data de 13 aprilie 1911, în comuna Havârna, judeţul Botoşani.
În anul 1936 s-a întors la Domnul Isus cu po­căinţă şi credinţă, iar în anul 1938 a fost botezat de fratele păstor Băjenaru Nicolae.
Pentru râvna sa neobosită în lucrarea Domnu­lui, a fost ordinat ca păstor în anul 1952, de comisia formată din fraţii : Ungureanu Silvestru şi Cozmoleanu Haralambie.
În viaţa sa familială a fost binecuvântat de Domnul cu cinci copii.
Ca păstor, a lucrat pe ogorul Evangheliei în Bisericile : Havârna, Alba-Hudeşti, Stânca, Tătărăşeni, Negreni şi Hlipiceni, începând din anul 1952, până în anul 1972, când a fost pensionat.
In ziua de 1 iulie 1981 a trecut la cele veşnice pentru odihnă şi răsplată din mâna Mântuitorului Isus Hristos, pe care L-a slujit cu toată dragostea.
In ziua de 3 iulie 1981, corpul său neînsufleţit a fost condus       la cele veşnice.
Serviciul de înmormântare a fost condus de fratele Chibici Samuel, vicepreşedintele Comunităţii de Bucureşti, fratele Hapenciuc Orest, Bodnariuc Victor, Mitrofan Mihai şi Mitrofan Gheorghe, păstori activi din Bisericile Domnului din judeţele Botoşani şi Suceava.
Corul din Biserica Baptistă din Havârna şi fan­fara fraţilor din Bosanci, au împodobit serviciul religios ocazional de înmormântare.
La serviciul de înmormântare a luat parte un mare număr de fraţi din Bisericile pe care fratele Bradu Gheorghe le-a păstorit.
Surse:
Chibici Samuel
Îndrumătorul Creștin Baptist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu