vineri, 7 mai 2021

Două interviuri realizate de fratele Caius Obeada, fratelui dr. Daniel Mariș

 

Din ciclul:  „Centenarul Seminarului Baptist 1921 – 2021”

 


Fratele dr. Caius Obeada de pe Coasta de Est a Americii, este de loc din Zolt, județul Timiș și Constanța. Ajuns pe vremea comunistă în țara făgăduinței pământești America, doctor pentru trup și apologet, dar și pasionat de istorie baptistă, contribuie la festivitățile centenarului Seminarului Teologic Baptist din România. A luat legătura cu persoana cea mai importantă în a prezenta informații despre acest înălțător eveniment baptist, fratele dr. Daniel Mariș, rector al Institutului Teologic Baptist din București.

Fratele dr. Daniel acum șade pe scaunul primului director Constantin Adorian acum 100 de ani și au stat amândoi pe același scaun de păstori, la aceeași Biserică Baptistă.

Dumnezeu merită toata slava, cinstea și închinarea, pentru cei 100 de ani care au trecut de la înființarea acestui așezământ teologic. În acest timp Dumnezeu a ridicat oameni credincioși și dedicați lucrării de a semăna Sămânța Cuvântului Sfânt.

Apreciez și mulțumesc celor doi frați baptiști, dedicați lucrării sfinte a Domnului și dumneavoastră cetitorilor mei dragi, care urmăriți informațiile de pe blogul „Istorie Baptistă”.

Vizionare plăcută!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu