miercuri, 26 mai 2021

Aurică Jarcu 1975 - 2006 din Milcoveni

 



Fratele Aurică Jarcu, absolvent al Institutului Biblic Baptist din Timişoara, a fost prezbiter al Bisericii Creştine Baptiste din Milcoveni, județul Caraş-Severin.

A fost un harnic slujitor al Domnului, mergând acolo unde era chemat să predice Evanghelia. În ziua de 23 aprilie 2000 a luat parte la serviciul de botez la Biserica Creștină Baptistă din Grădinari, unde a slujit alături de fratele Vali Sfercoci, din Oravița.

 A fost ordinat în data de 18 iunie 2006 de o comisie formată din frații păstori: Ilie Cimpoca, Pavel Petruț, Eugen Cârpean, Zaharia Arnăut, Valentin Sfercoci şi Ionel Tuțac.

 A plecat în veşnicie în data de 14 august 2006, în urma unui tragic accident de maşină, după ce cu o zi înainte a oficiat un botez la Milcoveni.

Serviciul de înmormântare a avut loc în data de 18 august, exact la 2 luni de la ordinare, în localitatea Dalboşeț, județul Caraş-Severin.

La înmormântarea fratelui au participat sute de oameni din Valea Almăjului. Evanghelia a fost vestită de pastorii: Pavel Petruț, Nicolae Radomir, Lica Lopătiță, Adrian Negru, Ion Dobren, Ilie Cimpoca, Eugen Cârpean, Valentin Sfercoci, Zaharia Arnăut, Mihai Fişteag, Marcel Opriş, Ghiță Schinteie.

Au slăvit pe Dumnezeu prin cântare: Ligia Bodea, fanfara din Eftimie Murgu şi corul din Lăpuşnicu Mare.

Surse:

Dr. Ionel Tuțac

Farul Creștin




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu