duminică, 28 mai 2023

Noul Președinte al Baptiștilor din România

 


Din dragoste pentru publicul meu care urmărește acest blog, prezint trei filmulețe prin care se va mări aria cunoașterii omului, fratelui, candidatului, Sorin Bădrăgan.

Prin harul lui Dumnezeu, credincioșii baptiști din data de 27 mai 2023, au un nou președinte care îi reprezintă, dă tonul și tot prin har va sluji, credem cu credincioșie Domnului.

Al XXXVIII-lea Congres al Baptiștilor din România, în zilele de vineri și sâmbătă 26 - 27 mai 2023, la Biserica Creștină Baptistă „Emanuel” din Oradea, a ales ca președinte pe fratele păstor Dr. Sorin Bădrăgan, Conferențiar Universitar, Prodecan al Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității din București și pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București.

Vă prezint pe noul președinte prin trei filmulețe, pe care Domnul m-a ajutat să le filmez.

 Primul filmuleț este luat în curte când candidatul la slujirea de președinte a sosit în curtea bisericii unde se ținea Congresul. Îl veți vedea așa cum a fost deoarece nu a știut că o cameră de filmat este focalizată pe dânsul și îi înregistrează toate acțiunile și felul cum se prezintă. 


Al treilea moment și cel mai important eveniment este prezentarea rezultatelor de către fratele păstor Onisim Mladin și invitarea noului președinte la microfon ca să prezinte mesajul său în noua sa slujire. Fost candidat și acum președinte.



6. Întărește-te și îmbărbătează-te, căci tu vei da în stăpânire poporului acestuia țara pe care am jurat părinților lor că le-o voi da.
7. Întărește-te numai și îmbărbătează-te, lucrând cu credincioșie după toată legea pe care ți-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta, nici la stânga, ca să izbutești în tot ce vei face.
8. Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea, căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale și atunci vei lucra cu înțelepciune.
9. Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: ‘Întărește-te și îmbărbătează-te’? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine în tot ce vei face.”

(Iosua 1:6-9)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu