sâmbătă, 20 mai 2023

Marius Birgean despre tendințe ideologice contemporane, la Alfa Omega

 


Zi frumoasă de duminică, mergem la Biserică sau Casa Domnului, pentru a-L lăuda și înălța pe Cel ce ne-a creat, ne-a zidit, ne-a dar viață, ne ține în viață, ne dă sănătate, pâinea cea de toate zilele, pe Cel ce este în vecii vecilor, din veșnicie în veșnicie, Dumnezeu Sfânt și Adevărat. Ne rugăm înainte Lui în Numele scump al Domnului Isus, fiul Său, îi mulțumim pentru toate binecuvântările Lui, pentru ocrotire, ascultăm Cuvântul său și ne zidim spiritual.

Prezint azi, pentru aprofundare a credinței noastre, o emisiune în care se vorbește despre aceste vremuri din urmă, în care vine lepădarea de credință, iar noi putem în lumina a ceea ce se discută să vedem în ce punct al credinței suntem.     

 În ziua de 13 mai 2023 pastorul Marius Birgean a participat la o emisiune cu fratele Tudor Pețan pe canalul TV. Alfa Omega cu următorul subiect:

„Tendințe ideologice contemporane, Realități și perspective”

 

În această emisiune, pastorul Marius Birgean vorbește despre noțiuni și tendințe teologice ale momentului care ne afectează viața de credință. Una dintre acestea este teologia liberală, care susține un creștinism de o altă factură decât creștinismul istoric. Precursorii liberalismului spun că trebuie să ne adaptăm viața de credință la realitățile contemporane, că nu mai putem crede în Scriptură și că esența creștină trebuie îndepărtată, adică Dumnezeul triunic este o dogmă depășită.

Vizionare plăcută!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu