miercuri, 10 mai 2023

40 de ani de prezență baptistă la Viena „Biserica Creștină Baptistă Română”

 


Am urmărit în aceste zile, marți și miercuri, 9 și 10 mai 2023, frumosul și bine organizat program care marca împlinirea a 40 de ani de prezență baptistă la Viena. Acest eveniment a fost serbat în ziua de 07 mai 2023.

Biserica Creștină Baptistă Română „Betel” din Viena a făcut în această zi o serbare de mulțumire lui Dumnezeu, pentru purtarea de  grijă a micii comunități baptiste române, dar pe care dea lungul celor 40 de ani a întărit-o, a crescut-o și azi este o bună unealtă în mâna Domnului de a predica Evanghelia în limba română pentru românii dornici să o asculte.

La programul de dimineață au participat mulți invitați din țara de origine, din alte țări, dar și din capitala țării, Viena.

Mesajul principal de dimineață a fost al fratelui vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste Otniel Bunaciu, care a vorbit câteva minute în germană, apoi în română, mesaj din partea Domnului.

Pe lângă alți invitați au luat cuvântul și viceprimarul din sectorul unde se află biserica, o doamnă româncă care a avut un bun mesaj.

Alt invitat a fost ambasadorul României la Viena, care a avut un mesaj de admirație pentru baptiști. A menționat că biserica se înființa pe când el a ajuns în Occident și a luptat de la Radio Europa Liberă alături de baptiști pentru libertatea din țară.

Au cântat spre slava Domnului grupul de închinare împreună cu toată biserica, corul mare al bisericii, corul de copii și un grup de tineri.

Mulțumesc Domnului pentru această biserică și o felicit cu respect pentru frumosul program.

Vă invit să vizionați programul bisericii și vă veți bucura și lăuda pe Dumnezeu.

https://www.facebook.com/bethelwien/videos/1275037816448098/

https://www.bethelwien.at/live/?fbclid=IwAR0Fmw7426U7QdVXOcbJ5xUUOMp97ziq2KxaMUxdFxHybEupBuAnkItlqUI













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu