sâmbătă, 6 iulie 2024

DIICOT-ul românesc devine Barnevernet norvegian ca să fure copii, fiind ajutat de propaganda PRO-TV?

 



După evenimentele din 1989 scria pe sigla televiziunii, „Televiziune Liberă” și am crezut că va fi liberă cum scrie, dar nu a fost să fie. În ianuarie 1990 deja s-a format lozinca „Cu televizorul ați mințit poporul”, concluzia mea azi este că televizorul nu se poate debarasa de meteahna comunistă, minciuna.

S-au format multe televiziuni de știri care fluturau că ele informează corect și că divulgă doar adevărul. Așa îmi pierdeam serile să ascult adevărul de la televiziuni care aduceau documente și oameni ca să-și susțină adevărul lor. Al lor era adevărul, dar nu era adevărul adevărat, ci manipulere destul de grosolană în favoarea patronilor lor pe care îi apărau cu îndârjire.

Au trecut câțiva ani și demult am renunțat la unul câte unul din posturile de televiziune și am rămas cu două, pe care le urmăresc la principalul jurnal ca să mai aflu ce se întâmplă în țară și în lume. Cele două sun PRO-TV și DIGI24, de la acestea mă informez aproape zilnic. Nu am zis că sunt ușă de biserică.

În ziua de 18.06.2024 se dă pe post sub titlul: „Acuzații șocante la adresa unei fundații baptiste din Botoșani. Mai mulți copii aflați în sistemul de protecție al statului ar fi fost agresați fizic, pedepsiți și puși la muncă de personalul organizației care trebuia să îi îngrijească.” Corespondentul din zonă era doamna Elena Bejinaru. M-a cutremurat acest lucru, știind că copiii baptiștilor nu sunt obligați să urmeze calea părinților. Știrea este de la PRO-TV și ar trebui să fie corectă.

Totuși am îndrăznit în ziua de 19.06.2024, după ce a apărut comunicatul pastorului Bisericii Creștine Baptiste din Botoșani, să mă adresez postului de televiziune. Robotul a scris că îmi mulțumește pentru mesaj, că va fi analizat și că voi fi contactat în cazul în care acestea sunt de interes pentru noi, adică PRO-TV.

Am așteptat mai mult de o săptămână și azi, 28.06.2024 am scris din nou să văd dacă voi primi un răspuns. Răspunsul nu a venit și am apreciat că informația dată de postul PRO-TV ascunde dedesupturi mizerabile.

În ziua de 5 iulie 2024 a apărut un reportaj realizat de Radio Vocea Evangheliei Suceava, numit „Un reportaj fără titlu”, prin care înțeleg prea bine ce se întâmplă. Acel lucru l-am bănuit și cred că DIICOT este condus de minți înfierbântate de diavol, care nu vreau ca copiii să primească o educație creștină, demnă de civilizația umană.

PRO-TV-ul este un exponent ca celelalte televiziuni, al unor interese murdare, precum a fost și patronul său, ajuns la pușcărie, Adrian Sârbu.

Cred că și postul de televiziune PRO-TV, chiar dacă este foarte influient, trebuie să spună adevărul, să facă anchete cum face în alte cazuri. Este acest post mai presus de principiile pe care le invocă, față de lege și de bun simț? Doamna Elena Bejinaru, autoarea reportajului, este corectă când aduce în spațiul public așa acuzații?

Aștept o intervenție promptă a conducerii Uniunii noastre baptiste, să ia în atenția dumnealor acest caz și să ia măsuri în consecință.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu