joi, 29 februarie 2024

Bătrân este blogger-ul, bătrân este blogul, 8 ani și 400.000 l-au deschis

 


Era un început de primăvară și eram în orașul Arad. Dumnezeu a făcut posibil să mă întâlnesc, ajutat de păstorul Nelu Zaharia, cu sora Lidia, fiica mai marelui nostru Vasile Berbecar, pionier al credinței baptiste despre care am scris o carte, vezi AICI. Domnul mi-a pus pe inimă atunci, dar și alți frați mi-au sugerat să fac un blog ca să scriu ceea ce fac, cu cine mă întâlnesc.

 În ziua  de joi, 3 martie 2016, pe când eram încă la Arad, am dat naștere la această pagină numită „Istorie Baptistă” și primul articol a fost precum se cuvine: „Scopul blogului”.

Azi, 29 februarie 2024, prin ajutorul Domnului, blogul a trecut de numărul 400.000 de vizualizări, pentru care mulțumesc tuturor cititorilor mei.

La acest popas, când blogger-ul a îmbătrânit și a ajuns la o vârstă rezonabilă, a îmbătrânit și blogul care a ajuns la vârsta de 8 ani, iar numărul vizitatorilor a trecut de 400.000 de persoane care l-au deschis și vizitat.

Blogul mai este vizitat din 97 de țări și alte locații pe care nu le identifică computerul meu, așa cred.

Acest spațiu este pentru cei ce iubesc istoria baptistă, unde postez biografii ale fraților noștri care au fost înainte de noi și ne-au lăsat o moștenire binecuvântată.

Cititor iubit de Dumnezeu și de mine, sunt bucuros că ai intrat în această casă plină de istorie și informații, care cred eu că zidesc, ne ajută să înțelegem mai bine cum este cu baptiștii ăștia din România.

Cu dragoste și prețuire la acest ceas aniversar

Pastor Vasile Bel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu