luni, 20 mai 2024

Am văzut reclama făcută ,,Bibliei de Studiu, am comandat-o, am primit-o și acum mă bucur de marea comoară achiziționată.

 


 

,,Biblia de Studiu” cu comentarii și note de John MacArthur a ajuns, în siguranță, la Rohia.

Minunea mare s-a realizat prin bunătatea lui Dumnezeu și a oamenilor plini de pasiune și dornici de a pune la dispoziție comentariile pastorului John MacArthur. Acești oameni credincioși ai lui Dumnezeu de la Asociația ,,Har prin Cuvânt ” depun mari eforturi prin tot ceea ce au tradus și au scos pe piață până acum.

Prin efortul susținut și o comunicare făcută cu multă căldură către fratele Ilie Bledea, pastor la Biserica Baptistă ,,Emanuel” Arad și membru al echipei ,,Har prin Cuvânt ” am achiziționat - contra cost firește - și am primit comoara de mare preț, Biblia de Studiu cu comentarii și note de John MacArthur. Biblia este ea însăși o avere ce nu se poate cuantifica în nicio valoare monetară, dar această versiune este îmbogățită și cu note explicative ale pastorului John MacArthur.

Această Biblie de studiu, este o lucrare monumentală de înaltă clasă, este un proiect ambițios, u ceva de vis, o minune de la Dumnezeu.

Această Biblia are 2183 de pagini, tabele de tot felul, hărți actualizate. Conține introducere în studiu Bibliei, note personale, cum să studiem Biblia și altele. Are o prezentare: asupra vieți lui Cristos, prezentare a lucrări lui Cristos, sărbătorile Paștelui în timpul lui Cristos și săptămâna Patimilor lui Cristos.

Are o privire de ansamblu asupra teologiei – Sfânta Scriptură, index al doctrinelor principale ale Bibliei și concordanță și multe alte teme. Traducerea este a: „Societăți Biblice Trinitariană” și aici mai înpușcăm un iepure bun.

Nu sta pe gânduri fă ce am făcut eu dar vă spun să o comandați de la editura Făclia pentru că este cel mai bun preț.

Mulțumesc  pastorului John MacArthur pentru ce a dat celor dornici de studiu, Asociației Har prin Cuvânt, edituri „Făclia” și tuturor celor ce au ostenit ca să avem și noi în dulcele grai românesc acest dar de la Dumnezeu.

3. har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru, și de la Domnul Isus Cristos,
4. care S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, ca să ne elibereze din acest veac rău, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, Tatăl nostru!
5. A Lui să fie gloria întotdeauna, amin!

(Galateni 1:3-5, TLRC)

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu